Inackordering

När du stallar upp din häst hos oss på Månsegården får den bästa möjliga omvårdnad. Vi kommer att arbeta fram en plan som anpassas efter hästens behov.

Utfodringar

Vi fodrar alla måltider, släpper ut samt tar in hästarna dagligen, måndag till söndag. Vi använder spån som bäddunderlag. Vi fodrar generöst med hösilage av mycket hög kvalitet. Vitaminer, glucosamin, msm, raps och linfröolja samt andra tillskott finns att tillgå mot extra kostnad.

Rasthagar

Rasthagarna är tillgängliga året runt för gårdens inackorderingar. Vår eftersträvan är att hästarna ska få så mycket utevistelse som möjligt. Täcken samt eventuella benskydd måste tillhandahållas av dig om din häst ska använda dem i hagarna.

Nyttjande av ridhus/paddock

Inackorderade på Månsegården har fri tillgänglighet till ridhuset samt paddocken. Ibland är ridhuset upptaget för träningar samt privatlektioner. Tiderna för dessa kommer tydligt att visas på tavlan inne i ridhuset och på hemsidans kalender.

Priser

2500 kr/månad. Hösilage av mycket hög kvalitét ingår i hyran. Mockning går att köpa till och spån finns att köpa på gården till ett bra pris. Ridning, longering samt tömkörning går även att köpa till efter överenskommelse.